Over ons als opdrachtgever

De inhuurdesk is de plek waar GGD Zaanstreek-Waterland opdrachten voor inhuur van derden uitzet. De Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) Zaanstreek-Waterland werkt iedere dag aan een gezonde en veilige omgeving van alle inwoners in de regio. Centraal staat het voorkomen van gezondheidsrisico’s en ziekten, via een gemeenschappelijke aanpak. Bijvoorbeeld door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, het bieden van jeugdgezondheid en het geven van milieu-advies. Dit doen we voor alle acht gemeenten in de regio: Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Ruim 600 GGD-medewerkers werken elke dag aan de bescherming, bewaking en bevordering van de gezondheid en de veiligheid van de ruim 325.000 inwoners van Zaanstreek-Waterland.

Visie GGD Zaanstreek-Waterland

Kom jij ook werken voor GGD Zaanstreek-Waterland?

Wij zoeken we flexibele professionals die onze organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. We werken daarbij graag met jong talent en vanuit de kernwaarden deskundig, proactief, samenwerkend en ondernemend. Durf jij initiatief te nemen en behaal je graag het beste resultaat? Dan ben jij misschien een collega die we zoeken. We hebben regelmatig vacatures en huren professionals in via een inhuurdesk.

Voor alle functies bij GGD Zaanstreek-Waterland is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wettelijk verplicht.

GGD Zaanstreek-Waterland voert een actief gezondheidsbeleid. Kijk hier voor meer informatie.